Taxi Kortrijk

Lenteleven 56

8501 Heulen

info@taxiluxe.be

 

Wees tijdig op uw bestemming

met Taxi Kortrijk.

 

De zaakvoerder voert u overal met zijn Chevrolet Orlando uit 2014, een grote, veilige én comfortabele auto die plaats biedt aan particulieren en groepen tot 6 personen. Iedereen kan mee, zonder in te boeten op comfort.

 

Of u nu een avondje uitgaat of naar een meeting moet: met de stipte service van Taxi Kortrijk weet u dat u snel en comfortabel aankomt op uw bestemming in de regio Kortrijk. Moet u naar de luchthaven? Bel dan taxi Kortrijk voor een vlotte rit naar alle luchthavens in België én het buitenland (Duitsland, Frankrijk, Nederland of Luxemburg).

Heeft u buiten de gangbare uren een (luxe) taxi nodig in Kortrijk? Bel dan voor een afspraak, dan zal de zaakvoerder zien wat hij voor u kan betekenen.

Zelfs kleine pakjes geraken op hun bestemming met Taxi Kortrijk. De zaakvoerder biedt namelijk tevens een koeriersdienst, waarmee uw pakje vlot én veilig geraakt waar het hoort te zijn.

Wanneer u een taxi of koeriersdienst voor kleinere pakketten nodig heeft in de regio Kortrijk, bel gerust! Met zijn luxe taxi bent u zorgeloos en in alle comfort onderweg.

 
 
 Bereken route